Hírek

TAO határozat a Sportcsarnok építésről

 

A Kuratórium és a Waldorfia Sport Kör (WSK) kétéves munkáját követően nagy örömmel értesítünk Benneteket arról, hogy iskolánk egyesületének elnöke hétfőn megkapta a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének (MKOSZ) pozitív határozatát, amely hozzájárul ahhoz, hogy Sportcsarnokot építsünk.

Egy csarnokot építhetünk Óbudán, ahol mindez „hiánycikk”, amit használhatunk rendezvényeinkre, sportolásra és minden másra, amit fontosnak gondolunk. Mindez hatalmas öröm, megtiszteltetés, egyben felelősség is.

Ahogy azt múltheti levelünkben írtuk: ahogy a WSK megkapja a határozatot elkezdődhet a szükséges pénzek összegyűjtése, melyben fokozottan számítunk segítségetekre.

Az idei évben a határozat értelmében 515 206 293 Ft TAO feltöltésére van lehetőségünk. Ez tehát a következő lépés, nem is könnyű, ezért írtuk, nem lehet hátradőlni a sportszakmai siker ellenére sem.  Egy szakmai hozzászólást a WSK vezetése részéről fontos rögtön leszögezni, elnézést a közvetlenségért!

A tavalyi év tapasztalata azt mutatja, hogy a szövetségek keretei hamar feltöltődnek, mert a korábbi években elindított TAO-pályázatok, amelyek még nem indultak be, szintén fogyasztják a szövetségi keretet. Mindez azt jelenti, hogy amilyen gyorsan csak lehet, meg kell próbálnunk összegyűjteni a pénzt.  

Most tehát fokozottan igaz: azokhoz a szülőtársakhoz fordulunk, akiknek az adott helyzetben hasznos kapcsolatuk vagy saját vállalkozásuk van. Mint azt bizonyára tudjátok, idén a járványhelyzet miatt nem május 31. a mérleg és az adóbevallás beadási határideje. Ezt a határidőt ebben az esztendőben a koronavírus-járvány miatt szeptember 30-ig kitolták, ami nekünk a jelenlegi helyzetben igazán komoly lehetőség.Azt kérjük tőletek, hogy amennyiben módotokban áll, a 1929 számú adóbevallásnál

egy erre szóló szerződés keretében a befizetendő TAO 80%-ig, az állam helyett a Waldorfia Sport Kört adjátok meg kedvezményezettként, és ezzel az összeggel a tornacsarnok beruházást támogathatjátok. Az ehhez szükséges adminisztrációban a WSK és szakavatott pályázatírója teljes segítséget nyújt az adományozó részére, természetesen ingyenesen.

 Kérünk benneteket, hogy egyúttal jelezzetek vissza emailben, hogy ilyen módon akár saját cégtől, akár ismeretségen keresztül számíthatunk-e támogatásra.

Amennyiben igen, úgy kérjük azt is jelezzétek, hogy hozzávetőleg mekkora összegről lehet szó.

 

 

 

 

 

 

 

 

Természetjárás

A Waldorfia Természetjáró Szakosztály szeretettel vár minden kirándulni szerető gyermeket és felnőttet 2019. okt. 26-án a Visegrádi-hegységbe.

Jelentkezni lehet az alábbi linken:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/15Djhqdneelb4lsTRMfTrJ7NURjItgpNNmW1JjZvI8ZE/edit#gid=1612275507

Jelentkezés

 

AlapLAP

 

NapTár

 

Vezérkép

LelkEst

comenius-projekt


alaplap-10