Ebédbefizetés

A szolgáltató

Az Általános Iskolai étkeztetést az : …………….. biztosítja

A Gimnázium részére a …………. látja el a diákok étkeztetését.

 

Menü

 

Ebéd megrendelés:

A megrendeléshez mindenkinek hozzáférési lehetőséget biztosítunk. A Google levelező rendszeren keresztül, havonta, általában hó végén kerül kiküldésre az aktuális megrendelő űrlap.  Az e-mail neve: “Ebéd megrendelési folyamat – 2020. ……..hónap” űrlap. Az Iskola által minden szülő részére kiosztott ……………………@waldorf-obuda.hu címekre történik az űrlap kiküldése Ha a kitöltött űrlap általatok visszaküldésre kerül (iroda@waldorf-obuda.hu), a megrendelési táblázat automatikusan feltöltődik, ez az alapja a számlázásnak. Más e-mail címekről nem működik a megrendelés folyamata.

 

Egyéb információk

  • Megrendelés 1 hónapra előretörténik.
  • Ebédlemondást  személyesen vagy telefonon bejelentve tudunk elfogadni, legkésőbb a lemondás napját megelőző nap 08:45-ig.
  • Számlázást követően a számlák minden hónapban, (pl. a szeptemberi számla augusztusban), e-mailen kerülnek megküldésre.
  • A befizetést csak átutalással lehet teljesíteni, az alábbi számlaszámra :
    • Magnet Bank-16200010-10088506-00000000
  • Továbbra is kártyás rendszerben történik az étkezés. A 4. osztálytól kezdődően használják a diákok a névre szóló kártyájukat, amely a saját tulajdonuk, és az első rendeléskor kerül kiszámlázásra. 
  • A kártya elvesztése esetén ideiglenes kártyát biztosítunk az új kártya megérkezéséig. Ennek díja, egy új kártya díj, amelynek összege jelenleg: bruttó 610,-Ft.

Ebédbefizetés rendje

ebédbefizetés rendje 2019-2020 -as tanévre

[gview file=”https://waldorf-obuda.hu/wp-content/uploads/2019/07/2019_2020_tanevtol_kezdve.pdf”]

 

Titkárság

Köszönettel,  

iskolatitkár

 

 

 

 

 

 

Jelentkezés

 

AlapLAP

 

NapTár

 

Vezérkép

LelkEst

comenius-projekt


alaplap-10