Kovács Noémi (Pedagógiai asszisztens)

Kovács Noémi vagyok, pedagógiai asszisztens. Pedagógia alapszakon végeztem az Eötvös Loránd Tudományegyetemen 2016-ban, majd a Neveléstudományi mesterszakon 2018-ban. 

2017 márciusában kezdtem el az iskolában dolgozni, amely sok szempontból izgalmas volt. Talán a legfontosabb, hogy volt diákként jöttem vissza ebbe az iskolába, így egészen más szemmel, érzülettel tudok jelen lenni ebben a környezetben, és ez valami pluszt is ad az ittlétemhez. Érdekes tapasztalás a volt tanáraimmal partnerségben együtt dolgozni a gyerekekért.

 

Pedagógiai asszisztensként átfogó pedagógiai segítséget, támogatást nyújtok az itt dolgozóknak, kezdve a osztályokban való differenciálástól, a művészeti tevékenységeken keresztül, egészen az elemzési, vagy kutatómunkákig. 

Fontos számomra a jó társaság, amit mind itt az iskolában, mind a tánc területén megtapasztalhattam. A szabadidőm nagy részét jelenleg is a tánc tölti ki különböző aspektusokban. Az iskolában táncszakkört vezetek (5-8. osztályosoknak), az iskola keretein kívül pedig pszichodinamikus mozgás- és táncterapeuta képzésen veszek részt. 

Jelentkezés

 

AlapLAP

 

NapTár

 

Vezérkép

LelkEst

comenius-projekt


alaplap-10