Zeneiskola

Legfontosabb célunk, hogy a közös zenélés, az együttmuzsikálás örömét és fontosságát, valamint „hogyanjait” megismertessük a gyerekekkel. A tanítás  heti két, hatvan perces foglalkozásból áll. Az egyik óra hangszeres képzést nyújt,  magánórák keretében, ahogyan az szokás. A kicsik ezt a 60 percet, ha órarendileg lehet, 2×30 percben kapják meg. Másik alkalmunk a szolfézs, ami más, mint a hagyományos szolfézsórák, inkább „közös óra”. Ennek keretében énekelünk, játszunk,  rögtönzünk, kamarazenélünk, komponálunk, miközben megismerkedünk a szolfézs, később a zeneelmélet alapjaival.

Az alábbi szakokra várjuk a gyermekeket: cselló, dob és ütőhangszerek,  fuvola,  gitár, harmonika, hegedű, klarinét, trombita, zongora.

Magasabb évfolyamokon (kb. 7. osztálytól): basszusgitár, ének, jazzgitár, szaxofon, zeneszerzés és elektronika.

A Zeneiskolát a Tű Fokán Művészeti Alapítvány működteti. Az ajánlott rendszeres havi  hozzájárulás szeptembertől májusig minden hónapban 12.000 Ft. (Tehát nem óradíjjal működünk.) Jelentkezési lapot az ÓWI titkárságán lehet kérni, ugyanott kérjük kitöltve leadni, ezt tekintjük regisztrációnak.

Szeretettel várunk Benneteket!

Bakk-Dávid László (klasszikus gitár), Hajnóczy Csaba (szolfézs, gitár, zeneszerzés), Fehérvári Ágnes (fuvola), Iszlai Renáta (klarinét), Karácsony Eszter (zongora), Kenderesi Gabi (ének), Pap Sarolta (zongora, szolfézs), Rácz Ambrus (harmonika), Richter Dorottya (cselló), Somogyi Lili (hegedű), Szikora Balázs  (ütőhangszerek), Szombauer Bálint (zongora), Vajdovich Árpád (basszusgitár), Várvölgyi Szabolcs (jazz gitár)

További információk:

Hajnóczy Csaba
hajnoczy.zene@gmail.com
06 20 588 9892

 

Tanító zenetanárok:

Bakk-Dávid László (klasszikus gitár) dyer_aod@yahoo.com

Hajnóczy Csaba (szolfézs, gitár, zeneszerzés) hajnoczy.zene@gmail.com

Iszlai Renáta (klarinét) almarencs@gmail.com

Karácsony Eszter (zongora) karacsonyeszti@gmail.com

Kenderesi Gabi (ének) gabikenderesi@hotmail.com

Pap Sarolta (zongora, szolfézs) pap.sacc@gmail.com

Rácz Ambrus (harmonika) racz.ambrus.peter@gmail.com

Richter Dorottya (cselló) richter.dorka@gmail.com

Somogyi Lili (hegedű) somogyi.lili@gmail.com

Szikora Balázs  (ütőhangszerek) balazsdrum@gmail.com

Szombauer Bálint (zongora) szombauerbalint@gmail.com

Várvölgyi Szabolcs (jazz gitár) varvolgyiszabolcs@gmail.com