WSK Természetjáró Szakosztálya ismét szeretettel hívja a szülőket és az ÓWI-ba járó gyermeket május 1-én (szerdán) egy vidám hét közepi kirándulásra az Országos Kéktúra mentén.

Szerző: szecsattila - 2019. április 29. hétfő

Kedves szülők és gyerekek!
 
A márciusi sikeres kirándulás után a WSK Természetjáró Szakosztálya ismét szeretettel hívja a szülőket és az ÓWI-ba járó gyermeket május 1-én (szerdán) egy vidám hét közepi kirándulásra az Országos Kéktúra mentén. Akinek van OKT bélyegzőfüzete, az elkezdheti ill. folytathatja a pecsétlenyomatok gyűjtését. Aki pedig még semmit nem tud az országon átívelő 1160 km-es útvonalról, annak itt a remek alkalom, hogy elkezdje az ismerkedést.
A WSK tagjai a kiránduláson is átvehetik 2019. évre érvényes Természetjáró Igazolványukat.

·        Találkozó: 9:30-kor a 10-es főúton Budapest-Üröm határát jelző tábla melletti buszmegállóban “Solymár, téglagyári bekötőút” – 820, 830, 832-es Volán ill.  218-as BKV busz (aki szeretne OKT bélyegzőt, az felmehet a kb. 200 m-re levő Rozália téglagyárhoz).

·        Útvonal: Rozália téglagyár - Pilisborosjenő - Kevély-nyereg - Csobánka határa - Dera-patak szurdokvölgye - Pilisszentkereszt - innen Volánbusszal haza/vissza Budapestre.

·        Teljes távolság: 18,5 km; szint: 690 m

Kisebb pihenőt a Kevély-nyeregben, majd ebédszünetet Csobánka magasságában fogunk tartani, ahol vízvételi lehetőség is van. Aki rövidebb kirándulásra vágyik, az Pilisborosjenőről vagy Csobánkáról tud hazautazni. A teljes útszakaszt végigjárókra különleges élmény vár a Dera-patak szurdokvölgyében.

·        Amit mindenképpen hozz magaddal: időjárásnak megfelelő öltözék, sapka (kendő), naptej, tízórai és ebéd, min. 1 l víz, esetleg kullancs- és szúnyogriasztó, jó hangulat!

Kérem, hogy aki jönni szeretne, az jelezze részvételi szándékát a Google űrlapon (név és a gyerekek életkora). 
myrtill.palosi@waldorf-obuda.hu e-mailcímen várom azoknak a szülőknek a jelentkezését, akik szívesen segítenének a túra vezetésében, lebonyolításában.
 
 
Üdvözlettel,
Pálosi-Magyar Myrtill

Jelentkezés

 

AlapLAP

 

NapTár

 

Vezérkép

LelkEst

comenius-projekt


alaplap-10