Waldorfia Kéktúrák augusztusban

Szerző: szecsattila - 2020. július 30. csütörtök

Kedves Gyerekek és Szülők,
 
Augusztusban két kirándulást tervezek az Országos Kéktúra útvonalán, amihez szabadon lehet csatlakozni.
Örömmel veszem, ha felnőttek is jönnek, de a gyerekeket hétköznap szülők nélkül is szívesen elviszem kirándulni.
1-2 felnőtt jelenlétére azért mindenképpen számítok 😉. A távok kb. 13-15 km hosszúak, ezt pihenőkkel kb. 5 óra alatt tesszük meg.
Jelentkezés a Kéktúrára itt : Kéktúra Myrtillel
2 különböző időpont és útvonal, figyelj, hogy a megfelelő helyre írd be magatokat! Jelezd azt is, hogy melyik napon tudnátok jönni.
 
1) KÉKTÚRA (Nagykovácsi) Alsó-Zsíros-hegy és Piliscsaba közt
Időpont: aug. 10 vagy 13., (nektek melyik nap lenne jobb?) útvonal: Nagykovácsi – Alsó-Zsíros-hegy – Nagy-Szénás – Piliscsaba.
Találkozó: Nagykovácsi, Tisza István tér, 9:25 (buszállomás és parkoló). (Aki velem utazna, azzal 8:25-kor a Szentlélek téri HÉV állomáson, a 29-es busszal megyünk Hűvösvölgybe, onnan a 63-as busszal Nagykovácsiba, 2 BKV-jegy). Vége: Piliscsabán 14 óra körül, ahonnan vonattal vagy busszal is vissza lehet jönni, az ÓWI felé (nem Hűvösvölgy felé!!!)
 
2) KÉKTÚRA Piliscsaba és Kesztölc közt 
Időpont: aug. 15. vagy 16. (nektek melyik nap lenne jó?) útvonal: Piliscsaba – Piliscsév – Klastrompuszta – Kesztölc.
Találkozó: Piliscsaba (Klotildliget) vasútállomás, 9:35. (Aki velem utazna, azzal Aranyvölgy vasútállomás 9:05-kor. Kérem, hogy a vonatjegyet vegyétek meg előre.) Vége: Kesztölcön 15 óra körül, ahonnan busszal és vonattal vissza lehet jutni Piliscsabára, ill. Budapestre (www.menetrendek.hu)
 
A pontos napot a jelentkezések függvényében, a kirándulás előtti napokban fogom fixálni. Erről minden jelentkezőt értesítek.
 
A Kéktúrára a Kéktúra füzetet mindenképpen hozzátok magatokkal! (Akinek még nincs, az a Cartographia boltjában beszerezheti (www.cartographia.hu)
Kérem, hogy azt külön is jelezzétek előre, ha szülői kíséret nélkül jön valaki! Aki velem utazik, buszra száll, annál legyen BKV-jegy ill. maszk.
Ezen kívül természetesen hozzatok magatokkal enni-innivalót (min.1-1,5 l fejenként), sapkát/kendőt, naptejet, esetleg szúnyog- és kullancsriasztót. A kényelmes cipőt és a saját hátizsákot most már nem is mondom 🙂
 
Szeretettel várok mindenkit!
Myrtill
myrtill.palosi@waldorf-obuda.hu

Jelentkezés

 

AlapLAP

 

NapTár

 

Vezérkép

LelkEst

comenius-projekt


alaplap-10