TŰ FOKÁN NYÁRI ZENETÁBOROK, 2020

Szerző: szecsattila - 2020. június 2. kedd

 

 

 

 

 

 

 

TŰ FOKÁN NYÁRI ZENETÁBOROK, 2020

A Tű Fokán Zenetábort az Óbudai Waldorf Iskola Zeneiskolája szervezi 2010 óta.
Helyszíne Pilisszentlászló, a Kékvölgy Waldorf Iskola erdőszéli épülete.
https://www.tufokan.net/2020as-zenetaborok

 

KIKNEK AJÁNLJUK? Húros, fúvós, ütős, elektronikus hangszereken játszó, valamint éneklő gyerekeknek és fiataloknak. Az életkori határok tágak: 10-től 18 évesig. 2020-ban három tábort indítunk, más-más korosztályoknak.

MILYEN TUDÁS SZÜKSÉGES? Kezdőket és  haladókat  egyaránt várunk a megfelelő turnusokba. Ez az egyéni hangszeres tudásra és az együttjáték-tapasztalatra is vonatkozik.

WALDORF PEDAGÓGIA. Rudolf Steiner alapelveiből kiindulva foglalkozunk a  “művészetre nevelés” – “művészettel nevelés” kettősségével. Jönnek hozzánk átlag feletti képességű gyerekek, fontos számunkra, hogy tehetségüket a lehető legjobban gondozzuk. És ugyanilyen fontosnak tartjuk azokat is, akik nem feltétlenül készülnek hangokkal kapcsolatos pályára. A zenét, mint szociális művészetet állítjuk a középpontba, csoportos műhelyeket tartunk, közös folyamatokat  generálunk, ahol az egymásra figyelésnek, a kommunikációnak – a zenei kommunikációnak is – kiemelt szerepe van.

A VILÁGRA VALÓ NYITOTTSÁG szellemében zenei sokféleséget tárunk a gyerekek elé. Játszunk rockot, jazzt, klasszikus zenét, foglalkozunk kortárs improvizációval. Teret adunk a saját teremtőerőnek, a rögtönzésben és a komponálásban megnyilvánuló kreativitásnak.

RÉSZLETES INFORMÁCIÓ, JELENTKEZÉS
https://www.tufokan.net/tu-fokan-zenetabor

 

MŰHELYEK

Rock, jazz és folk sztenderdek

Klasszikus műhely

Soundpainting improvizáció

Do It Yourself

 

IDŐPONTOK

07.08–14.

Angol és magyar nyelvű; 12-15 éveseknek

07.16–25.

Zenei szabadiskola 15 éves kortól, haladóknak

07.27– 08.02.

Magyar nyelvű, 10-14 éveseknek

    

Jelentkezés

 

AlapLAP

 

NapTár

 

Vezérkép

LelkEst

comenius-projekt


alaplap-10