LelkEst

Szerző: Emich Szabolcs - 2015. május 12. kedd

Van egy álmunk.

Az álmunk egy támogató közeg, olyan közösség, ahol az emberek tényleg ismerik egymást. Ismerik nem csak úgy, mint akik reggelente az iskola ajtajában vagy a folyosón nap mint nap összefutnak, vagy mint akik havonta egy-egy új mondatot hallanak egymásról szülői esteken.

Az lenne szép, ha olyan közösséggé válhatnánk, ahol ismerjük nemcsak a reggeli sietős arcát, vagy a délutáni fáradtságát, de a legbátrabb ötletét, leghevesebb szenvedélyét, legfontosabb ügyét, nagy magasztos célját is azoknak az embereknek, akikkel nap mint nap összemosolygunk.

LelkEst néven ezért előadás-sorozatot kezdeményeztünk az Óbudai Waldorf Iskolában, hogy ezt az inspiráló ismerkedést elindítsuk közösségünkben.

Egy-egy esten három szülő és egy öregdiák ad elő a szenvedélyéről – valamiről, ami lelkesíti őt – a TED-előadások mintájára maximum 18 percben. Minden alkalommal lesz egy zenei fellépő is, végül pedig büfé és kötetlen beszélgetés zárja az összesen kb. 2-2,5 órás estet.

Mindez hasonló alapokkal a pesthidegkúti suliban kiválóan működik. Célunk a közösség összekovácsolása mellett lendületet és ötleteket adjunk egymásnak – felnőtteknek és fiataloknak egyaránt.

Az első LelkEst időpontja, helyszíne: 2015. május 12. kedd 18 óra volt.

LelkEst május12

Az előadások egyenként:

Jelentkezés

 

AlapLAP

 

NapTár

 

Vezérkép

LelkEst

comenius-projekt


alaplap-10