LelkEst

Szerző: H.R. - 2015. május 4. hétfő

Kedves Lelkes Szülők és Diákok!

Van egy álmunk.

Az álmunk egy támogató közeg, olyan közösség, ahol az emberek tényleg ismerik egymást. Ismerik nem csak úgy, mint akik reggelente az iskola ajtajában vagy a folyosón nap mint nap összefutnak, vagy mint akik havonta egy-egy új mondatot hallanak egymásról szülői esteken.

Az lenne szép, ha olyan közösséggé válhatnánk, ahol ismerjük nemcsak a reggeli sietős arcát, vagy a délutáni fáradtságát, de a legbátrabb ötletét, leghevesebb szenvedélyét, legfontosabb ügyét, nagy magasztos célját is azoknak az embereknek, akikkel nap mint nap összemosolygunk.

LelkEst néven ezért előadás-sorozatot kezdeményezünk az Óbudai Waldorf Iskolában, hogy ezt az inspiráló ismerkedést elindítsuk közösségünkben.

Egy-egy esten három szülő és egy öregdiák ad elő a szenvedélyéről – valamiről, ami lelkesíti őt – a TED-előadások mintájára maximum 18 percben. Minden alkalommal lesz egy zenei fellépő is, végül pedig büfé és kötetlen beszélgetés zárja az összesen kb. 2-2,5 órás estet.

Mindez hasonló alapokkal a pesthidegkúti suliban kiválóan működik. Persze mi már kicsit továbbgondoltuk, magunkra szabtuk. Célunk a közösség összekovácsolása mellett lendületet és ötleteket adjunk egymásnak – felnőtteknek és fiataloknak egyaránt.

Az első LelkEst időpontja, helyszíne:

2015. május 12. kedd 18 óra

nagy euritmia terem

ajánlott adomány: 500 Ft

Az első est előadóinak beharangozóját a mellékletben olvashatjátok.

Várjuk lelkes részvételeteket!

Üdv:

Emich Szabolcs, Nagy Ida, Papp András
lelkesek

LelkEst0512

Jelentkezés

 

AlapLAP

 

NapTár

 

Vezérkép

LelkEst

comenius-projekt


alaplap-10