Kosárlabdaedzés a WSK-ban a 150-szeres válogatott Károlyi Andreával  

Szerző: szecsattila - 2020. szeptember 16. szerda

Kosárlabdaedzés a WSK-ban a 150-szeres válogatott Károlyi Andreával  

 

Ahogy arról korábban többször is beszámoltunk, iskolánknak és az iskolai sportegyesületünknek, a WSK-nak komoly tervei vannak a kosárlabdázással. A kosárlabda a világ egyik legnépszerűbb labdajátéka, de emellett számunkra nagyon fontos, hogy az ég felé irányuló mozgással, a test-test elleni kontaktus szabályok szerinti tiltásával a Waldorf-szellemiséghez kiválóan alkalmazkodó sport, amelyet a fiatalok kedvelnek, így tömegsport, de emellett az élsportban is kiemelt szerepet tölt be.  

 

Ezért is jelentjük be nagy örömmel, hogy az elmúlt 20 év egyik legkiemelkedőbb magyar női kosárlabdázója, a 150-szeres válogatott Károlyi Andrea, aki egyben az Európa-bajnok és vb-ezüstérmes 3×3-as női kosárlabda-válogatott szövetségi kapitánya, elvállalta szakosztályunk irányítását és emellett edzéseket is fog tartani. Andrea elsőként az U12-es korcsoportnak tart edzést és a közös munkát már jövő hétfőn megkezdi a WSK-ban, itt Óbudán.   

 

Tehát azok a gyerekek, akik szeretnének Károlyi Andreával kosárlabdázni, 2020. szeptember 21-én és 24-án, tehát hétfőn és csütörtök délután 3 órától a tornateremben jelentkezzenek! A hétfői edzésre szívesen látunk minden egyéb korosztályból is gyerekeket, tehát az idősebb korcsoportból lányokat is. Várjuk az érdeklődőket, mert úgy gondoljuk, ez egy remek lehetőség az iskola keretein belül történő remek sportolásra.   

 

Természetesen az U14-es csapatunkba is várjuk a jelentkezőket, ott továbbra is Vámosi Lóránt tartja az edzéseket, hétfőn 16:00 órától és szerdán 15 órától, de neki és Andreának is lesz segítője, akit szintén hamarosan bemutatunk majd.

 

A bothmer játékok /kosárpalánta órák pedig a 3 és 4. osztályoknak hétfőn és szerdán kezdődnek 14 órától Keller Ági és Papp András vezetésével.

 

Annyit még mindenképpen szeretnénk elmondani, hogy a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége szeptember 15-én kiadta az első TAO-s támogatási igazolásokat egyesületünk számára, tehát a TAO-s program hivatalosan is megkezdődött. Öröm, hogy ezzel párhuzamosan egy remek szakember érkezését is be tudjuk jelenteni nektek.

 

 

Budapest, 2020.09.16.

 

 

 

Szecsődi Attila                                                                                     Mezei Dániel

igazgató                                                                                              a WSK elnöke    

Jelentkezés

 

AlapLAP

 

NapTár

 

Vezérkép

LelkEst

comenius-projekt


alaplap-10