Jelentkezés a leendő 9. osztályba

Szerző: GIbolya - 2018. január 17. szerda

Jelentkezés a gimnázium 9. osztályába 2020-2021. tanévre

Kitöltési felület zárása: 2020. február 12-én, 14 óra.  LEZÁRVA

Iskolánk a jelentkezők és a felvételin alkalmasnak talált diákok létszámának függvényében egy vagy két kilencedik osztályt indít egy tanévben.

Iskolánkba a jelentkezés az Oktatási Hivatal középiskolai felvételi rendszerén keresztül történik. Az eljárás része a felvételi beszélgetés, melyre az alább felsorolt pontokban meghatározott dokumentumokat kérjük  a lezárás napjáig megküldeni.

Az jelentkezéshez nem szükséges a központi írásbeli vizsga megírása.

A felvételi beszélgetésekre minden évben az államilag előírt időszakban, februárban illetve, ha szükséges  márciusban kerül sor.

 

A jelentkezéshez szükséges lépések:  

 1. Jelentkezési adatlap kitöltése
 2. A következő dokumentumok letöltése
  A letöltött dokumentumokat kitöltve, aláírva kérjük visszaküldeni ( a bemutatkozó levelet a diák írja meg, az egészségügyi adatlapra a Szülő aláírása szükséges, ezen kívül a  mi Iskolánk orvosa és védőnője írja alá).
 3. Bemutatkozó levél
 4. Egészségügyi adatlap
  Elvált Szülők vagy Gyámsági nyilatkozat
 5. Egyéb dokumentumok
  Szakértői szakvélemény, ha van Bizonyítvány vagy szöveges értékelő másolata (7. osztályos tanulmányokról, a 8. félévi értékelőt a  beszélgetésre kérjük elhozni) Gyermek rajzai, Gyermekről készült fénykép 
 6. A  fenti pontokban összegyűjtött dokumentumok visszaküldése egyben: a        gimnazium@waldorf-obuda.hu címre.  A levél tárgyába kérjük írják be: Leendő 9. osztályba jelentkezés
 7. Mindezt követően, ha már minden kért anyag megküldésre került, utolsó lépésként időpont egyeztetés az alább megadott napokon és időben.

 

A felvételi beszélgetés időpontjai: február 27-28. Az időpontok egyeztetése február 10 – 12-e között,

8-14 óráig  a titkárságon Gere Ibolyánál, 06-1-550-0692 telefonszámon.

 

A Farsangi szünet ideje alatt: 2020. február 17-21. között Iskolánk zárva lesz.

Az egyeztetett időpontban a jelentkező diákkal és szüleivel is külön beszélgetünk.  A beszélgetésre a diákok hozzanak magukkal 2-3 aktuálisan vezetett füzetet, néhány saját készítésű művészi munkát (rajzot, festményt, tárgyat, kézimunkát, stb.). 

 

Megértésüket és Jelentkezésüket köszönjük.

Titkárság

Ibolya

 

 

 

 

Jelentkezés

 

AlapLAP

 

NapTár

 

Vezérkép

LelkEst

comenius-projekt


alaplap-10