Iskolánk négy hetedik osztályos tanulója, akik újságírói a lapnak – és persze az Iskola maga – érdekelt abban a szavazásban, melyre felhívjuk a figyelmeteket

Szerző: szecsattila - 2017. december 8. péntek

Kedves Szülők!
 
Szavazz ránk, azaz magunkra!
 
Iskolánk négy hetedik osztályos tanulója, akik újságírói a lapnak – és persze az Iskola maga – érdekelt abban a szavazásban, melyre felhívjuk a figyelmeteket. A magyarázó szöveg alján található az a link, ahol szavazni lehet. 
“A Kidsnews.hu-t – a magyar lappiacon egyedülálló online magazint, melyben gyermekek szerkesztenek tartalmat gyermekek számára – jelölte az Új Nemzedék Központ a 2017 évi Új Nemzedék Díjára, kérlek támogasd a Kidsnews.hu-t szavazatoddal!
 
Az elmúlt egy évben nagyon sokat dolgoztunk azon, hogy az oldalunk és a kezdeményezésünk olyan legyen amilyennek megálmodtuk. Most a munkánk és az erőfeszítéseink elismeréseként az Új Nemzedék Központ a 2017 évi Új Nemzedék Díjára jelölt bennünket.

A díj alapításának szándéka a társadalmi hasznosulás szempontjából látható, már befektetett erőfeszítések díjazása, támogatása.

Az Új Nemzedék Díj általános célkitűzése, hogy felhívja a figyelmet arra, léteznek olyan együttműködésen és önkéntes tevékenységeken alapuló innovatív kezdeményezések, amelyek az ifjúsági korosztályt szólítják meg, és a célcsoport bevonásával valósulnak meg.

A közönség-szavazattal eldőlő verseny győztese az erkölcsi elismerésen túl 1 millió forint reklámköltség támogatást kap, ami nagyon fontos lenne számunkra, hogy minél több fiatal kaphasson lehetőséget. Olvashasson egy biztonságos reklámmentes felületen olyan témákról ami valóban a korosztály érintiEzen a linken tudsz szavazni:

http://www.ujnemzedek.hu/onkentesseg/szavazd-meg-ki-nyerje-2017-ben-az-uj-nemzedek-dijat

Köszönettel; a Kidsnews.hu csapata”

Köszönjük a figyelmet, a támogatást

Jelentkezés

 

AlapLAP

 

NapTár

 

Vezérkép

LelkEst

comenius-projekt


alaplap-10