Tisztelt Szülők!

 

2020. szeptember 1-től gyermeke étkeztetéséről a Biogastro Kft gondoskodik, amennyiben közétkeztetési szolgáltatásunk mellett dönt. Az étkezés megrendelése, a menük kiválasztása, kifizetése, esetleges lemondása egy online felületen történik.

 
Felhasználónév: Minden családnak a saját waldorfos e-mail címe
Jelszó: 123456  (A belépés után a tájékoztató levélben leírtak szerint rögtön változtatni kell.)

REGISZTRÁCIÓ  

Az oldalra való belépéshez nem szükséges regisztráció, a felhasználókat beregisztráltuk az iskolától kapott információk alapján. Az adatbázis tartalmazta a gyermek nevét, a szülők emailcímét, a kedvezményeket és azok jogosultágát, a gyermek osztályát.

Első belépéskor meg kell változtatni a jelszavát és el kell fogadnia a weboldal Általános Felhasználási Feltételeit és az Adatkezelési tájékoztatót.

  • A jelszónak minimum 8 karaktert kell tartalmaznia.
  • A jelszó maximum 20 karakter lehet.
  • A jelszó legalább 1 számot kell tartalmaznia.
  • A jelszó legalább 1 kisbetűt kell tartalmaznia.
  • A jelszó legalább 1 nagybetűt kell tartalmaznia.

Regisztráció után minden információ az online felületen a kézikönyvből megtudható.

A szeptemberi étkezések megrendelésér nyitva álló határidő augusztus 31. 09:00 óra. Kérjük a határidő betartását, mert utána már nincs lehetőség rendelés leadására.

Kérjük kérdés esetén a waldorfobuda@biogastro.hu emailcímre írjanak, a probléma pontos megnevezésével, és az azonosításhoz szükséges információkkal (gyermek neve, iskola/óvoda, osztály). Kérjük abban az esetben írjanak, ha olyan kérdésük van, amire a kézikönyv nem ad választ, emailben nem tudunk a felület működéséhez egyéni instrukciókat adni

Köszönjük türelmüket és együttműködésüket.

Biogastro Kft

 

waldorf_kezikonyv

A konyha :