Kovács Noémi (Pedagógiai asszisztens)

Kovács Noémi vagyok, pedagógiai asszisztens. Pedagógia alapszakon végeztem az Eötvös Loránd Tudományegyetemen 2016-ban, jelenleg a Neveléstudományi mesterszakon vagyok végzős hallgató.

 

Friss diplomásként váratlanul jött velem szembe ez a munkalehetőség, amelynek nagyon megörültem. Ennek több oka is van, de talán a legfontosabb, hogy volt diákként jöhettem vissza ebbe az iskolába 2017 márciusától. Egészen más szemmel, illetve érzülettel tudok jelen lenni ebben a környezetben, és azt hiszem, ez valami pluszt is ad az ittlétemhez. Fontosnak tartom ezt a motívumot, hiszen érdekes tapasztalás a volt tanáraimmal partnerségben együtt dolgozni a gyerekekért.

 

Pedagógiai asszisztensként átfogó pedagógiai segítséget, támogatást nyújtok az itt dolgozóknak, kezdve a osztályokban való differenciálástól, a művészeti tevékenységeken keresztül, egészen az elemzési, vagy kutatómunkákig. Izgalmas kihívás, hogy miként lehet ezt a munkahelyi pozíciót megtölteni tartalommal, mivel Magyarországon még nincs kialakult kultúrája ennek. Ez is fontos feladatként jelenik meg a munkám során.

 

Egyetemi hallgatóként nagyon örülök, hogy itt lehetek, hiszen fontosnak tartom azt a sok-sok elméletet, tudást a gyakorlat szintjén is megélni. Ehhez pedig nagyon jó lehetőséget biztosít egy ilyen légkör. Emellett fontos számomra a jó társaság, amit nem csak itt az iskolában, de a tánc terén is megtapasztalhattam, amely még most is fontos részét képezi az életemnek. Ennek fényében szabadidőmben szeretek sok időt eltölteni a barátaimmal, illetve rengeteget mozgok, többek között jógázom és táncolok.”

Jelentkezés

 

AlapLAP

 

NapTár

 

Vezérkép

LelkEst

comenius-projekt


alaplap-10