Kocsis Anna Dorka (Gyógypedagógus)

1991-ben születtem Budapesten. Gyermekkoromat Dunapatajon, egy kicsi alföldi faluban töltöttem, majd Szentesen, a Horváth Mihály Gimnázium irodalom- dráma tagozatán tanulhattam tovább. Általános és középiskolában is rengeteg művészeti órám volt, éneket, színházat, médiát, táncot tanulhattam napi rendszerességgel, így ezek a tevékenységek észrevétlenül is elkezdtek a mindennapokhoz tartozni. Mégis a művészetekben leginkább az ember kezdett érdekelni, az, hogy hogyan lehet változni, épülni, gazdagodni általuk.

Ezekkel a kérdésekkel kerültem az ELTE gyógypedagógus képzésére, ahol pszichopedagógia szakon tanultam, és úgy éreztem, a magatartás- és tanulási zavaros gyermekek fejlesztése során nagyon aktuálisak lehetnek a kérdéseim. Ahhoz, hogy minél több technikával támogathassam a gyermekeket fejlődésükben, művészetterápiát és drámapedagógiát tanultam, melyeket azóta is igyekszem óráim szerves részévé tenni. Később a Szegedi Tudományegyetem pszichológia szakán folytattam tanulmányaimat, jelenleg szimbólumterápiás vonalon képződök.

Az elmúlt években igyekeztem minél több területen kipróbálni magam, és minden korosztállyal tapasztalatot szerezni: dolgoztam 3 év alatti gyermekekkel Biztos Kezdet Gyermekházban, nagyobbakkal óvodában, általános iskolában, alapítványi és pedagógiai szakszolgálati keretek között, illetve kamaszokkal Tanodában és gyermekotthonokban. Különösen sokat jelent nekem, hogy a Bátor Tábor Alapítvánnyal dolgozhatok évente több alkalommal, és krónikus beteg gyermekek élményterápiáját segíthetem.

Szabadidőmben szívesen néptáncolok, kirándulok, és lelkesen próbálkozom a kenyérsütéssel. Egy jó beszélgetésnek mindig tudok örülni.

Jelentkezés

 

AlapLAP

 

NapTár

 

Vezérkép

LelkEst

comenius-projekt


alaplap-10