Barka Nikoletta (testnevelés)

1985. október 19-én láttam meg a napvilágot egy gyönyörű barokk városban, Vácott. Itt is cseperedtem 18 éves koromig mikor úgy döntöttem Szegedre adom be a jelentkezésemet az akkori Juhász Gyula Tanárképző Főiskolára. Fel is vettek testnevelés-rekreáció szakra. Idővel egyetemi diplomákat testnevelést és gyógytestnevelést is szereztem. Mindegyiket kiváló minősítéssel. Az elsőt a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Karán, utóbbit pedig Budapesten a Testnevelési Egyetemen. Időközben animátori, sportkommunikátori, atlétika edzői és tenisz oktatói képesítéseket is szereztem. Mindezt a Szegedi Tudományegyetem Orvostudományi Karán egy PhD képzéssel fejeltem meg.

Az Óbudai Waldorf Iskola előtt 6 évig egy csodálatos helyen, a Szegedi Waldorf Iskolában tanítottam és közben lettem Bothmer tanár. Mindemellett pedig lehetőségem nyílt végigkísérni egy osztályt.

A mozgás számomra maga az élet, így már 6 éves korom óta sportolok, sok mindent kipróbáltam, de versenyszerűen a kosárlabda és az atlétika maradt. Bármi, aminek köze van a mozgáshoz és/vagy a játékhoz, az jöhet. A mai napig is edzek és fontos számomra, hogy minél több embernek megmutathassam, hogy mekkora érték van a mozgásban.

Jelentkezés

 

AlapLAP

 

NapTár

 

Vezérkép

LelkEst

comenius-projekt


alaplap-10