Jelentkezés a leendő 9. osztályba

Szerző: GIbolya - 2018. január 17. szerda

Jelentkezés a gimnázium 9. osztályába 2019-2020. tanévre

Iskolánk a jelentkezők és a felvételin alkalmasnak talált diákok létszámának függvényében egy vagy két kilencedik osztályt indít egy tanévben.

Minden évben Nyílt Estet szervezünk az ősz folyamán az iskolánk iránt érdeklődő szülők számára, melyen bemutatjuk az évfolyamok jellemzőit, tanárainkat és kötetlen beszélgetést biztosítunk tanárainkkal és végzett diákjainkkal.

A 8-os diákok számára novemberben szervezett Nyílt Napokon az érdeklődőknek tanórákat tartunk, melyeken megtapasztalhatják a leendő tanáraikkal való közös munkát és együttműködést.  A részvétel regisztrációhoz kötött, erről aktuális információ a honlapunkon található.

Jelentkezés az iskolánkba a középiskolai felvételi rendszeren keresztül történik. A jelentkezéshez nem szükséges a központi írásbeli megírása.

A felvételi beszélgetés

A felvételi beszélgetés időpontjait később közöljük. A majdani időpontok egyeztetése, a titkárságon Gere Ibolyánál: gimnazium@waldorf-obuda.hu vagy a  06-1-550-0692 telefonszámon.

A felvételi beszélgetésekre minden évben az államilag előírt időszakban, februárban illetve márciusban kerül sor. Az egyeztetett időpontban a jelentkező diákkal és szüleivel is beszélgetünk.

A jelentkezéshez szükséges lépések:  megnyitása 2019. január elején

 1. Jelentkezési adatűrlap kitöltése
 2. A következő dokumentumok letöltése
  A letöltött Word dokumentumok kitöltőek, kérjük aláírva visszaküldeni
  – Bemutatkozó levél
  – EÜ adatlap
  – Elvált Szülők vagy Gyámsági nyilatkozat
 3. Egyéb dokumentumok
  Szakértői szakvélemény, ha van
 4. Bizonyítvány vagy szöveges értékelő másolata
  Gyermek rajzai, Gyermekről készült fénykép 
 5. A 2., 3. és 4. pontban összegyűlt dokumentumok visszaküldése a gimnazium@waldorf-obuda.hu címre. A levél tárgyába kérjük írják be: Leendő 9. osztályba jelentkezés.

 

A beszélgetésre a diákok hozzanak magukkal 2-3 aktuálisan vezetett füzetet, néhány saját készítésű művészi munkát (rajzot, festményt, tárgyat, kézimunkát, stb.). 

 

Titkárság

Ibolya

 

 

 

 

Jelentkezés

 

AlapLAP

 

NapTár

 

Vezérkép

LelkEst

comenius-projekt


alaplap-10