Jelentkezés a leendő 9. osztályba

Szerző: GIbolya - 2018. január 17. szerda

Jelentkezés a gimnázium 9. osztályába 2019-2020. tanévre

Kitöltési felület zárása: 2019. február 15-én, 14 óra.

Iskolánk a jelentkezők és a felvételin alkalmasnak talált diákok létszámának függvényében egy vagy két kilencedik osztályt indít egy tanévben.

Minden évben Nyílt Estet szervezünk az ősz folyamán az iskolánk iránt érdeklődő szülők számára, melyen bemutatjuk az évfolyamok jellemzőit, tanárainkat és kötetlen beszélgetést biztosítunk tanárainkkal és végzett diákjainkkal.

A 8-os diákok számára novemberben szervezett Nyílt Napokon az érdeklődőknek tanórákat tartunk, melyeken megtapasztalhatják a leendő tanáraikkal való közös munkát és együttműködést.  A részvétel regisztrációhoz kötött, erről aktuális információ a honlapunkon található.

Jelentkezés az iskolánkba a középiskolai felvételi rendszeren keresztül történik. A jelentkezéshez nem szükséges a központi írásbeli vizsga megírása.

A felvételi beszélgetésekre minden évben az államilag előírt időszakban, februárban illetve márciusban kerül sor.

 

A jelentkezéshez szükséges lépések:  

 1. Jelentkezési adatlap kitöltése
 2. A következő dokumentumok letöltése
  A letöltött dokumentumokat kitöltve, aláírva kérjük visszaküldeni ( a bemutatkozó levelet a diák írja meg, az egészségügyi adatlapra a Szülő aláírása szükséges, ezen kívül a  mi Iskolánk orvosa és védőnője írja alá).
  Bemutatkozó levél
  – Egészségügyi adatlap
  – Elvált Szülők vagy Gyámsági nyilatkozat
 3. Egyéb dokumentumok
  Szakértői szakvélemény, ha van
 4. Bizonyítvány vagy szöveges értékelő másolata (7. osztályos tanulmányokról, a 8. félévi értékelőt a  beszélgetésre kérjük elhozni)
  Gyermek rajzai, Gyermekről készült fénykép 
 5. A  2., 3. és 4. pontban összegyűjtött dokumentumok visszaküldése: a

   gimnazium@waldorf-obuda.hu címre.  A levél tárgyába kérjük írják be: Leendő 9. osztályba jelentkezés

 6. Mindezt követően időpont egyeztetés.

A felvételi beszélgetés időpontja: 2019. március 2.,  időpontok egyeztetése a titkárságon Gere Ibolyánál, 06-1-550-0692 telefonszámon.

Az egyeztetett időpontban a jelentkező diákkal és szüleivel együtt beszélgetünk.  A beszélgetésre a diákok hozzanak magukkal 2-3 aktuálisan vezetett füzetet, néhány saját készítésű művészi munkát (rajzot, festményt, tárgyat, kézimunkát, stb.). 

 

Jelentkezésüket köszönjük.

Titkárság

Ibolya

 

 

 

 

Jelentkezés

 

AlapLAP

 

NapTár

 

Vezérkép

LelkEst

comenius-projekt


alaplap-10