A WSK Természetjáró Szakosztálya szeretettel hívja a szülőket és az ÓWI-ba járó gyermeket március 16-án (szombaton) egy frissítő tavaszi kirándulásra az Országos Kéktúra mentén.

Szerző: szecsattila - 2019. március 10. vasárnap

Kedves szülők és gyerekek!
 
A WSK Természetjáró Szakosztálya szeretettel hívja a szülőket és az ÓWI-ba járó gyermeket március 16-án (szombaton) egy frissítő tavaszi kirándulásra az Országos Kéktúra mentén. Akinek van OKT bélyegzőfüzete, az máris elkezdheti ill. folytathatja a pecsétlenyomatok gyűjtését. Aki pedig még semmit nem tud az országon átívelő 1160 km-es útvonalról, annak itt a remek alkalom, hogy elkezdje az ismerkedést.

Találkozó: 10:00-kor Hűvösvölgyben, a Gyermekvasút végállomásánál (OKT bélyegzőhely)

Útvonal: Hűvösvögy - Mátyás király vadasparkja - Látó-hegy: Árpád-kilátó - Szépvölgy - Hármashatár-hegy, Guckler Károly-kilátó - Vihar-hegy - Virágos-nyereg - Csúcs-hegy - Rozália téglagyár - Külső-Bécsi út (10-es főút) - innen Volánbusszal vagy BKV-val haza/vissza Budapestre.

Pihenőt a Virágos-nyeregben fogunk tartani. Aki rövidebb kirándulásra vágyik, annak a Szépvölgyi úton (6 km) ill. a Virágos-nyereg után (12 km) nyílik lehetősége BKV-járatra felszállni. (Fenyőgyöngye 65 és 65A busz / Erdőalja út 137-es busz).

Kérem, hogy aki jönni szeretne, az jelezze részvételi szándékát a Google űrlapon (hány fő és a gyerekek életkora).
A myrtill.palosi@waldorf-obuda.hu e-mailcímen várom azoknak a szülőknek a jelentkezését, akik szívesen segítenének a túra vezetésében, lebonyolításában.
 
Üdvözlettel,
Pálosi-Magyar Myrtill
 

Jelentkezés

 

AlapLAP

 

NapTár

 

Vezérkép

LelkEst

comenius-projekt


alaplap-10